Gastenboek

De gegevens die u via het volgende formulier invult, worden op het gastenboek geplaatst en zullen voor iedereen zichtbaar zijn.

Naam:

E-mail: (optioneel)

Woonplaats: (optioneel)

Uw bericht:

01.09.15 20:36 / Castilla zegt:

Beste Jeroen,

Heel hartelijk bedankt voor het renoveren van onze badkamer.
Je heb een stuk vakwerk geleverd !!

Bedankt voor de goede samenwerking, inzet, meedenken, en vertrouwen !!

22.05.15 15:02 / ben prinsen zegt:

Hoi Jeroen,
Bedankt voor het meedenken en inrichten/opbouwen van onze badkamer. Jullie hebben een geweldig stukje vakwerk afgeleverd!

03.05.15 13:32 / bert koens zegt:

Hallo Jeroen, heb je de planning al klaar? M.u.v. de tegels staat alles in de garage, dus droog. De tegels staan naast het huis. Graag in de keuken beginnen zodat bij een eventuele uitloop jij en de keukenboer elkaar niet voor de voeten lopen. Ik lees van je!

Gr. Bert en Marijke Koens

29.03.15 16:15 / Manon Muselaers zegt:

Goedemiddag,

Wij hebben een vochtprobleem onder de tegelvloer van de badkamer in de doucheruimte. Ook de tegels aan de muur zijn gaan werken en steken onderaan in de douche een stuk uit waardoor het rooster niet meer los kan.

Graag willen we dit probleem oplossen. We weten niet of de tegels op de vloer/muur vervangen moeten worden. Het zou fijn zijn als u langs kunt komen en een offerte kunt maken.

Hoor het graag.

Met vriendelijke groet,

Manon Muselaers

12.12.12 23:00 / Familie Berkers zegt:

Onze badkamer is door Jeroen uitstekend betegeld! Wij, als familie, zijn er erg content mee! Gezien onze ervaring op bouwgebied heeft Jeroen de werkzaamheden uitstekend verricht. Zelfs na oplevering is er door derden een tegel defect geraakt en heeft Jeroen dit onder garantie verholpen. Onze dank gaat uit naar Jeroen!

Groeten,

Familie Berkers

30.07.11 14:46 / Peter zegt:

Jeroen heeft bij mij de badkamer uitstekend geplaatst. Als iets onduidelijk is, wordt alles in overleg besproken. Eerlijke man zonder poespas die zijn vak verstaat en dat voor een schappelijke prijs.
Jeroen, bedankt en mocht ik in de toekomst nog eens iets hebben, dan zal ik je zeker bellen!
Groeten van Peter

21.07.11 20:00 / TTB zegt:

Jeroen Lammertink hanteert een eerlijke prijs, komt zijn afspraken prima na en levert mooi werk! Voor strak tegelwerk en een schone oplevering weten wij waar we moeten zijn!

28.11.10 09:57 / Raymond zegt:

Firma Lammertink heeft bij ons de badkamer betegeld en ook op de begane grond 60 m2 meter natuursteen tegels gelegd. Alles ligt super strak. Ze werken netjes en schoon en ook als er door toedoen van de loodgieter zaken misgaan, wordt dit door Jeroen snel en vakkundig hersteld.
Jeroen ontzettend bedankt.
Als we nog een keer weer tegelwerk willen vervangen, dan bellen we je zeker weer.
Groeten Raymond en Yvonne.

16.11.10 15:07 / rené zegt:

Wij van aannemers bedrijf van benthem, hebben de heer lammertink bijna een jaar aan het werk.we zijn super te vreden en het belangrijkste is hij maakt goed en strak werk.
hij is flexibel en een vakman.
bedankt Jeroen.

27.07.10 17:17 / wesseling zegt:

De firma lammertink heeft bij ons de badkamer en toilet betegeld. Dit hebben ze heel netjes gedaan, zonder rommel achter te laten. We zijn super tevreden. Jeroen we zien je bij de barbeque, neem jij het bier mee?

26.06.10 14:16 / Te Hennepe zegt:

De firma Lammertink heeft voor ons de renovatie van onze badkamer geregeld. Wij zijn uiterst tevreden over de organisatie, de kwaliteit en de voortgang van het geleverde werk.

Wat andere mensen zochten:

allround tegelzetter, badkamer renovatie gelderland, badkamer renovatie overijssel, tegels, tegelvloeren gelderland, tegelvloeren overijssel, tegelzetter, tegelzetter delden, tegelzetter enschede, tegelzetter haaksbergen, tegelzetter hengelo