Tegels

Tegels, daarvoor moet u bij Tegelzetbedrijf Lammertink zijn. Wij zijn de expert. Ook voor een badkamer renovatie zit u bij ons geramd. In overleg met de klant komen wij met concepten op maat. Wij luisteren naar uw wensen en gaan daarmee aan de slag. Wij staan bekend als een bedrijf voor badkamer, tegels, sanitair en plafonds. Lammertink voert een uitgebreid assortiment. Als u vloertegels aan wilt laten leggen, denk dan aan ons. Wij bieden optimale kwaliteit en service. De klant is bij ons koning. Dat klinkt als een open deur, maar om ons heen merken we dat het niet altijd zo is. Met onze klantvriendelijke benadering maken wij het verschil.

Onze parate vakkennis is groot. Maar wij sluiten onze ogen niet voor de actualiteit. Lammertink houdt de ontwikkelingen in de branche scherp in de gaten. Wij zijn uitstekend geïnformeerd. Onze medewerkers zijn toppers in hun vakgebied. Ze weten alles van tegels, badkamers en plafonds en gaan graag voor u aan de slag.

Tegels verkrijgbaar bij Lammertink

Tegelzetbedrijf Lammertink maakt van iedere opdracht iets bijzonders. Dat is onze kracht. Daarbij kunnen we bogen op onze no-nonsense mentaliteit wordt geroemd. Afspraak is bij ons afspraak. Wij koesteren het ambacht van tegelzetten en hebben hart voor de zaak. Zie hier meer over wat wij doen:

Wilt u meer weten over onze tegels, of wilt u meer informatie over ons bedrijf? Neem dan contact met ons op. Onze medewerkers staan u graag te woord en verschaffen u de informatie waar u om vraagt. U bent van harte welkom bij Lammertink Tegelzetbedrijf.

Wat andere mensen zochten:

allround tegelzetter, badkamer renovatie gelderland, badkamer renovatie overijssel, tegels, tegelvloeren gelderland, tegelvloeren overijssel, tegelzetter, tegelzetter delden, tegelzetter enschede, tegelzetter haaksbergen, tegelzetter hengelo